pondělí 23. prosince 2013

Zcela neoriginálně

Přeji všem svým pravidelným i zcela náhodným čtenářům krásné a klidné Vánoce.



Jsem zřejmě na černé listině blogového šotka a tak mi není umožněno vložit obrázek. Velice mne to mrzí, protože jsem převeliké dřevo a přesto se mi podařilo vyrobit přáníčko.

Moji milí, přeji vám i sobě hezké Vánoce, klid a pohodu, spoustu radosti a Ježíška s plnou náručí dárků. Alespoň na malou chvíli se zastavme, přestaňme pořád někam spěchat a užijme si trošky lenošení.

Dodatek 25.12.
Blogový šotek se nakonec smiloval a dobrotivě mi dovolil vložit i obrázek

10 komentářů:

  1. Mě už to přestalo ale taky jsem měla problém. Hele já ti to zkusím popsat. Základ je jestli si můžeš otevřít blog v prohlížeči dvakrát. V jednom si dáš normálně psát nový článek a v druhém si otevřeš galerii do které si ten příslušný obrázek nahraješ. A pak si ho v galerii otevřeš, klikneš na něj pravým tlačítkem myši dáš kopírovat, pak si otevřeš okno s novým článkem a tam si kurzorem určíš kam přijde obrázek zase pravým tlačítkem myši klineš a dáš vložit a je to. Vypadá to složitě ale není a je to stejně časově náročné jako normální vkládání obrázků.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem rád, že i přes technické útrapy posledních týdnů se nedáváme odradit a pokračujeme, i když mě znovu a znovu překvapuje, jaké ústrky si zdejší systém dokáže vymyslet.Děkuji za přání, které moc rád opětuji, a přeji kromě nádherných a pohodových Vánoc i hodně inspirace pro další záplavu článků, které si sem tak rád chodím číst.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Děkuju. Tohle není složité a určitě to zvládnu. Jen by měl už konečně blog fungovat bez takových pomocných kejklí Sebrala jsem odvahu a chtěla jsem si trochu předělat blog, ale nešly mi vložit obrázky ani do horního volitelného boxu. Zkusím i tohle podle tvého návodu. Doufám, že si všechno nerozperendím [2]: Někdy mám fakt chuť do všeho virtuálně pořádně kopnout Děkuji.I tvůj blog, jak sis jistě už všiml, patří mezi mé srdeční záležitosti

    OdpovědětVymazat
  4. Já se snažím lenošit celoročně. Tvoji výzvu k lenošení tedy myslím budu moci splnit i o Vánocích.
    Jinak doufám, že jste to stěhování po návsi již jakžtak zvládli a nebudete letošní Vánoce trávit na kýblích od vápna při konzumaci chleba s máslem a s kedlubnou.
    Děkuji za přání k Vánocům a přeji totéž.

    OdpovědětVymazat
  5. Já žádné problémy s blogem nemám..
    Hezké přožití Vánoc..!

    OdpovědětVymazat
  6. I když se mi to manžel snaží pokazit, daří se mi užívat si vánoční pohodu. Ať se to daří i tobě a nový rok ať se odvíjí dle tvých představ.

    OdpovědětVymazat
  7. Vsetko najlepsie Tebe, nech je vsetko tak, ako si zelas.

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji Ti pohodové Vánoce a hodně spokojenosti v novém roce. Nejsi sama, kdo má potíže se serverem, viz můj poslední článek.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak v letošním prosinci skutečně lenoším.
    Přeji krásné vánoce.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji všem za milé komentáře

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...