středa 2. října 2013

Plavky pro každou postavu

S přicházejícím létem devět z deseti žen propadne solidní panice. Nejsme všechny obdařeny ideálními proporcemi modelek a tak v nás představa veřejné promenády v plavkách vyvolává záchvaty deprese. Nastává velká inventura zimních faldíků.


Jednou z možností, jak se zbavit nežádoucích špíčků, je přepnout se do modu "králík" a několik týdnů se živit salátem a mrkví. Nadbytečná kila sice zmizí, ale zároveň zmizí pravděpodobně i manžel, kterého naše dietní orgie záhy přestanou bavit.

Druhou možností, jak dosáhnout těla bohyně, je začít sportovat. Výsledky se zcela jistě dostaví, ale má to jeden háček. Bude nutné opustit vyhřátý pelíšek gauče a reálně hrozí, že nám uteče některý díl oblíbeného seriálu. Ne každá žena je ochotna podstoupit takovou oběť.

Dámy, mám pro vás ideální řešení. Zabijete několik nepohodlných much jednou dobře mířenou ranou. Nemusíte se týrat nesmyslnými dietami. Vaše faldíky mohou zachovat klid, nikdo je nebude očumovat. A zároveň se nemusíte trápit ochranným faktorem opalovacího krému. Nebudete ho potřebovat.

Stačí málo. Konvertujte k islámu a pořiďte si burkiny.


Výhoda růžového modelu burkin je zcela zřejmá.


Dodatek na vysvětlenou:

Foceno o letošní dovolené. Na pláž dorazily dvě kamarádky, evidentně každá poněkud jiného založení. Pán vlevo se přichomýtl po malé chvilce a snažil se trochu pošvitořit s méně zahalenou dámou. Nejevila patřičný zájem, takže posléze odešel věnovat se své činnosti pobřežního hlídače.
Zelenou hadici růžovka nepustila ani na chvíli z ruky, třímala ji po celou dobu pobytu na pláži.

45 komentářů:

  1. Háááúúúúúú.....proč má tu zachraňovací nudli, když ten kosmickej obleček podle stupně nafouknutí bude naprosto stačit k tomu aby se na vodě vznášela jak korkovej špunt! Bože, bože....islám je opravdu k ženám silně nemilostivý, tedy islám modernější, ten starý prapůvodní nikdy o žádném zahalování a i jiné diskrimiaci žen vůbec nebyl....i s faldy sem spokojená že nežiju tam kde je islám zákonem. Tedy zatím....   

    OdpovědětVymazat
  2. No to ale pozor, oni prodávají i modely elastické, tudíž nestydatě kopírují postavu. To je asi pro nezadané muslimky.

    OdpovědětVymazat
  3. Tos vyfotila na dovolený nebo jsi to někde našla na netu? Protože jestli na dovolený, tak jak se na to tvářili ostatní plážoví polehávači?

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je hustý.   
    Tuhle u nás v ulici něco dělali kanálníci a vypadali úplně stejně, i s tou hadicí v ruce. Jen byli ve žlutém.
    Ten model vpravo je tedy rozhodně lepší.

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: Tu nudli zřejmě má pro záchranu tonoucího a nikoliv pro sebe. Když se podíváš podrobně, tak ten chlap má na zádech nápis Lifeguard. Tudíž to vypadá jako nějaká muslimská pobřežní hlídka. Kdyby se totiž topila ženská muslimské víry, tak na ní nesmí jako chlap sáhnout. Proto je tam asi ta růžová měchuřina.

    OdpovědětVymazat
  6. Hurááááááááááááá! Konečně plavky pro mě! Jen barvu bych volila jinou.   

    OdpovědětVymazat
  7. No, moje babička chodila v podobném  bílém modelu doplněném kuklou k úlům. Víš jistě, že nikde žádné včely nebyly?

    OdpovědětVymazat
  8. Krásní, mladí, opálení, takoví jsou plavčíci a plavčice z kultovního seriálu. Těšte se na třeskutě dráždivé pokračování, tentokráte v Kuvajtské produkci.

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Soudě podle jejího upřeného pohledu do dáli jí ty včely pravděpodobně zrovna uletěly.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tenhle "burkin" beru, určitě i proto, protože jsem NEplavec a věřím, že v tom bych se nepotopila ani v moři!   

    OdpovědětVymazat
  11. Podobně faldíky nemusí řešit extrémní muslimky, co jsou taky pořád zahalené a do vody prostě nepůjdou.

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě to chce pánský model pro neplavce jako jsem já

    OdpovědětVymazat
  13. Hm, díky, tak já asi budu radši dál cvičit. Stejně pak mám ze sebe nějak lepší pocit. A je to asi snazší než konvertovat k islámu. Se svým orientačním smyslem bych stejně nikdy netušila, kterým směrem leží Mekka...

    OdpovědětVymazat
  14. Před dvěma lety jsem byla v Tunisu a tam byly tyto modely též ke shlédnutí, jen mě nenapadlo koupit si ho pro sebe. Mengano díky za nápad. Už mi neuteče žádný díl mého oblíbeného seriálu z důvodu sportu a pěkně v klídku z polohy ležícího střelce na gauči shlédnu všechny díly. A na pláži budu za hvězdu, za zahalenou hvězdu. Jen si koupím burkiny v jiné barvě ta růžová by mi určitě neseděla a ještě bych si připadala jako růžový panter

    OdpovědětVymazat
  15. No, problém s "hubnutím do plavek" naštěstí nemusím řešit. Vlastním sice bazén, ale plavky nikoliv A to se v těch burkinách i koupou?  To se ani nedivím, že má tu nudli, protože to nasáklé oblečení udržet nad vodou musí být docela fuška.

    OdpovědětVymazat
  16. Doufám, že žádné náboženství nikdy nebude omezovat moji relativní svobodu. Zatím jsem svázána pouze svými konvencemi, které velí: "Skryj, co můžeš a zbytek zahal!" Ano, doby promenád v plavkách dávno odzvonily. Teď leda tak promenáda ve stanu, plavky mých rozměrů na pultech nejsou

    OdpovědětVymazat
  17. Když jsme byli loni v Tunisu, fascinovaly mě tyhle oblečky úplně stejně . Ale takovouhle obludnou růžovku jsem tam nepotkala, daly se tam náhodou potkat i luxusní kousky, i když to nic nemění na tom, že to je hodně nepraktické .

    OdpovědětVymazat
  18. [17]: Záblesk naděje... I ty Brute! Ale budu věřit. [18]: Co je na tom celém jejich náboženství praktické

    OdpovědětVymazat
  19. 20)    Já se snad nepřestanu smát!

    OdpovědětVymazat
  20. Jsi si jistá, že je to fakt ženská? Tak nevím, jestli je to k pláči a nebo k smíchu, ale zezadu vypadá celkem spokojeně, ne? Co když to je zakuklený milenec tý vedle?

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera. Věřím, že muslimští mladíci už beztak používají na svých iPhonech a Androidech aplikaci, která jim potenciálně zajímavý ženský objekt vysvlékne na mobilu do naha i když je pod burkou, nebo takovýmhle hábitem. Podobnou, jakou používají naši puberťáci na softwarově vypiplané svlíkání kterékoli právě vyfocené přitažlivé slečny na ulici. Ať už je v sukni, nebo přiléhavých džínách. Umělou inteligenci prostě nelze zastavit

    OdpovědětVymazat
  22. Vlastne je to docela smutne - zeny musi chodit uplne zahalene, nemaji zadna prava a vetsina muzu je naprosta zver. Znam nekolik egyptanu, a ac jsou vzdelani, tak jim ten nedostatek sexu proste leze na mozek...

    OdpovědětVymazat
  23. [18]: Na fotce to není moc dobře vidět, ale v pase byla růžovka ovinuta kouskem špagátku Praktická mi tahle móda taky moc nepřijde, jen snad, že nehrozí spálení od sluníčka.[19]: Věř Malému Ajťákovi už bylo víc než půl roku a já jsem po světě pobíhala v kalhotách s dlouhou gumičkou místo knoflíku v pase, ptozože jsem nemohla dopnout.[20]: Záhada vyřešena [22]: Když se to namočilo a tím pádem trochu přilíplo, tak to fakt mělo lehce ženské tvary [23]: Takový software fakt existuje? No potěš koště [24]: Já bych řekla, že nedostatek sexu leze chlapům na mozek tak nějak globálně

    OdpovědětVymazat
  24. Vida, jaké krásné burkiny. Tenhle pytel padne skutečně každé postavě. Neuvěřitelné.

    OdpovědětVymazat
  25. Článek i komentáře jsou tak úžasný a já nevidím obrázek . Už jsem zde podruhé, s nadějí, že to moje wifi zvládne, ale zase nic.
    Ale já si počkám, stojí mi to za to .
    Dovolená to byla hodně zajímavá .

    OdpovědětVymazat
  26. [24]: No, ono není třeba se nad muslimáky zase moc povyšovat. My jsme tady měli prudérnost ještě před sto lety. To je minimální rozdíl v poměru k počtu tisíciletí, po která tu člověk už je. A třeba v takovém Švýcarsku byly ženy lidmi druhé kategorie ještě v roce 1970. Až v roce 1971 získaly volební právo. Ale ono to souvisí s brannými povinnostmi. Chlapi logicky požadovali něco navíc za to, že musí pro stát otročit v armádě. Rozhodně neměli chuť aby o osudu země rozhodovali lidi, kteří ji nemuseli bránit (nemohli tedy volit ani muži neschopní branné povinnosti).
    Proto v takovém novodobém Izraeli nikdy ženy problém s rovnoprávností neměly. Logicky. Musí totiž otročit v armádě a občas nasazovat krk v povinné vojenské službě úplně stejně jako chlapi (akorát mají tu vojnu o rok kratší).

    OdpovědětVymazat
  27. [26]:Dáma je v burkinách dokonale zahalena tajemstvím. V bikinách chlapa už není čím překvapit [27]: Snad se to povede [28]: No a co teď, když u nás byla povinná vojenská služba zrušena? Teď už by tedy mohla rovnoprávnost vypuknout úplně bez problémů

    OdpovědětVymazat
  28. [29]: No, u nás to snad bez problémů je, nebo ne? Není snad dovoleno volit nějakou "ženskou" stranu, nebo někdo někoho k něčemu nutí?
    Ale jo, je víc nezaměstnaných žen než mužů. Ale ono to docela souvisí s tím, co ty ženy umí nebo spíš neumí. Třeba holek programátorek je tak desetkrát míň než kluků. V řemeslech a pracovních dovednostech je to teprve mimo. Pokud třeba jen stavím dům, nebo ho opravuju, napočítám desítky k tomu potřebných profesí. Ženy se ale jaksi neúčastní. Pokud se podívám, kolik profesí je potřeba pro chod města - provoz, údržba a opravy všeho druhu, tak žen je zase malé procento. Fungují většinou jen jako komunikační článek s veřejností. Takže učitelky, administrativa, prodavačky, lékařky.
    Jo, ve fabrikách dělávalo dřív hodně kreslířek na kopírování dokumentace a hodně účetních a archivářek. Těmhle ale vzaly práci stroje - počítače.
    No, nemají to lehké, když většinu tak strašně nebaví ta matematika a technika

    OdpovědětVymazat
  29. [30]: Poctivě jsem se zamyslela a musím vám dát zapravdu. Zedníků a instalatérů mezi ženami moc není. Na druhou stranu, zdravotních bratrů je jen hrstka. Nic s tím nenaděláme, jsou zaměstnání vyloženě mužská a zaměstnání vhodná spíše pro ženy.
    Ženy toho umí hodně, ale je třeba připustit, že málokterý chlap se musí rozhodovat a volit, jestli upřednostní kariéru nebo otcovství. U ženy se to jaksi automaticky předpokládá. Zůstane doma s dětmi, vypadne z pracovního trhu a návrat do zaměstnání pak nebývá úplně lehký. A co si budeme povídat, kdo sežene snáž práci - táta od dvou malých dětí nebo máma s dětmi. (I třeba při naprosto stejné kvalifikaci).
    Vida, kam jsme se dostali od muslimských plavek

    OdpovědětVymazat
  30. [31]: Jasně. Děti jsou potřeba. Ale zase ta "kariéra", to je jen takové ohráté klišé. Drtivá většina zaměstnání je ve stylu: "Vyučil jsem se jako knihkupec, nastoupil jsem jako knihkupec, no a teď jsem ... knihkupec". Zedník, truhlář, architekt a ani většina programátorů a programátorek po žádné kariéře neleze vzhůru. Jen prostě s časem rostou jejich zkušenosti a dovednosti. Nakonec, že to jde v pohodě ukazují i ta kvanta doktorek, učitelek, sekretářek. Proč by to teda nemělo jít i u všech těch potřebných řemesel? Ale souhlasím, že společnost v tomhle má dost předsudků. Stejnými předsudky ale trpěly i ty doktorky nebo advokátky třeba ještě za první republiky. Nikdo by se tehdy nenechal zastupovat advokátkou (pusťte si třeba starý film "Advokátka Věra"). Ale postupně se to lepší. Dnes už je běžně vidět řidičky autobusů, nebo zametacích vozíků technických služeb. A i dodávkové služby dělají i samotné ženy bez doprovodu. Díky mobilům přece jen stoupla jejich bezpečnost a možnosti přivolat případnou potřebnou ochranku. Takže se to zlepšuje. A na své dceři vidím, že i tu techniku a její konstrukci holky dobře zvládají, když mají dobrého učitele (tedy mně )
    Od muslimských plavek jsme trošku dál. No, ono se to vždycky trošku zvrtne ..

    OdpovědětVymazat
  31. [31]: Jasně. Děti jsou potřeba. Ale zase ta "kariéra", to je jen takové ohráté klišé. Drtivá většina zaměstnání je ve stylu: "Vyučil jsem se jako knihkupec, nastoupil jsem jako knihkupec, no a teď jsem ... knihkupec". Zedník, truhlář, architekt a ani většina programátorů a programátorek po žádné kariéře neleze vzhůru. Jen prostě s časem rostou jejich zkušenosti a dovednosti. Nakonec, že to jde v pohodě ukazují i ta kvanta doktorek, učitelek, sekretářek. Proč by to teda nemělo jít i u všech těch potřebných řemesel? Ale souhlasím, že společnost v tomhle má dost předsudků. Stejnými předsudky ale trpěly i ty doktorky nebo advokátky třeba ještě za první republiky. Nikdo by se tehdy nenechal zastupovat advokátkou (pusťte si třeba starý film "Advokátka Věra"). Ale postupně se to lepší. Dnes už je běžně vidět řidičky autobusů, nebo zametacích vozíků technických služeb. A i dodávkové služby dělají i samotné ženy bez doprovodu. Díky mobilům přece jen stoupla jejich bezpečnost a možnosti přivolat případnou potřebnou ochranku. Takže se to zlepšuje. A na své dceři vidím, že i tu techniku a její konstrukci holky dobře zvládají, když mají dobrého učitele (tedy mně )
    Od muslimských plavek jsme trošku dál. No, ono se to vždycky trošku zvrtne ..

    OdpovědětVymazat
  32. V první chvíli jsem myslela, že jedná o zaměsnankyni která pracuje s chemickými postřiky proti škůdcům. Pak mě napadlo, že asi záchranářka. Ovšem při představě, že mrskne po tonoucím hadici, ....
    Každopádne model má své výhody. 1. Nespálí si kůži. 2. Nemusí tolik pít, protože ji hábit chrání před vysoušením.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, máš moc hezký blog, zírám kolik tady máš komentářů! Návštěvnost je skvělá. Moc děkuju za návštěvu a okomentování blogu Dík za názor

    OdpovědětVymazat
  34. Nojo, má to jednu výhodu - určitě se nespálí! (Spíš se uvaří). Osobně bych takovou burkínu taky potřebovala. Ale řeším to prozaicky - prostě nechodím k vodě a max.si hodím sprchu. Doma.

    OdpovědětVymazat
  35. Strasne ma vyrusuje, ze sa nikdy nedozviem, ci pod tym plastikom (tajomstva) sa neskryvali nahodou dve prekrasne odalisky-Seherezady...

    OdpovědětVymazat
  36. Keď raz budem tučná alebo zjazvená, stane so zo mňa veriaca osoba.

    OdpovědětVymazat
  37. [33]: No jo, jenže dneska se řemesla moc nenosí. Kdysi jsem pracovala ve školství a pamatuju si, co se začalo dít po revoluci. Obyčejný učební obor byl najednou málo, začalo se vymýšlet a na světě rázem byly první učební obory s maturitou. Bylo úplně jedno, že ta děcka na žádnou maturitu nemají a že by jim mnohem víc prospělo víc praktické výuky. A rok od roku to bylo horší. Některé učební obory se začaly rušit, místo šikovných švadlen jsme vyráběli nepoužitelné absolventky rodinek, které měly (když to malinko přeženo) maturitu z vaření knedlíků. Ale to už jsme fakt jinde [34]: Určitě je modýlek šikovný i proti náletům žravého hmyzu [35]: Děkuju. Nemáš zač. [36]: Vendy, určitě bys ji nepotřebovala.[37]: Kdybych věděla, jak moc tě to bude trápit, snažila bych se na místě zjistit víc [38]: To je pragmatická úvaha

    OdpovědětVymazat
  38. Kruciš, mám nové plavky, do bazénu se sirnou vodou jsem brala ty staré, aby se mi nepoškodily a teď mi budou na nic. Vezmu jeden saténový závěs, spíchnu si burku  k vodě. Ale konvertovat nebudu, to přece nemusím, ne? Mám ale obavy, že by mi ten oděv  zadek stejně neschoval.Když já jsem si na svých tvarech přesýpacích hodin zakládala,
    bodejť bych je schovávala.

    OdpovědětVymazat
  39. [40]: Kdepak, konvertovat určitě nemusíš Teprve teď mi došlo, že ty burkiny zas tak moc výhodné nejsou. Strašná spotřeba materiálu

    OdpovědětVymazat
  40. No, do plavek toho máme buď moc a nebo málo, v některých partiích Ale rozhodně bych si na sebe nedala ten nafouklý model, jako na obrázku.... připadala bych si jako velký růžový čuník...

    OdpovědětVymazat
  41. [42]: Mohla by sis klidně vybrat i jinou barvu

    OdpovědětVymazat
  42. Burkiny no mazec, super fotka... no ale holky, přece bychom v tomhle někam nešly, určitě se dají sehnat i plavky na normální ženské, ne žádné vyhublice...

    OdpovědětVymazat
  43. [44]: Na druhou stranu, v tomhle modýlku tě nezaskočí ani náhlá změna počasí Zahřeje

    OdpovědětVymazat
  44. Super plavky mají taky tady  http://www.modninej.cz/astratex/plavky

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...