úterý 16. července 2013

Někdy to tak úplně nevyjde

Je krásné, když se dva mají rádi a touží po jediném - splynout v jednu duši a především v jedno tělo. Poněkud komplikovanější situace nastane, pokud je touhou zmítán jen jeden a druhý z potenciálního páru nejeví dostatečný zájem.


Drama vypukne v momentě, kdy láskou zahoří mrňavý jorkšír a dámou jeho srdce se stane třicetikilová fenka německého ovčáka.

Naše Kačenka už dávno není poněkud praštěné štěňátko. Stala se z ní poněkud praštěná mladá dáma. Příroda je příroda a tak Kačenka poprvé hárá. Teroristovi pravděpodobně až v posledních pár dnech došlo, že Kačenka je vlastně holka.

Káča se chová, jako by se nechumelilo a Terorista se prudce pomátl. Dlouhé hodiny věnuje sezení na schodech a skučí jako hejkal v lese. Už i paní Chytrá se zajímala, co se u nás děje. Zcela jistě nás podezírá, že psíka týráme. Až s touhle novinkou oběhne náves, budeme bez zbytečných odkladů zlynčováni a následně vyobcováni.

S Medvědem jsme usoudili, že je technicky neproveditelné, aby Terorista Kačeně nějak uškodil a tak ti dva i nadále pobíhají spolu po dvoře. Pejsek si však vzal do své roztomilé a úplně tupé hlavičky, že ho rozdíl tří váhových kategorií nemůže zastavit v rozletu.

Poněkud ovšem nezvládl praktické provedení vytoužené akce. Po několika marných pokusech, kdy zcela podlehl erotickému mámení a nezorientoval se, z které strany by bylo nejlepší začít, ho zcela evidentně otrávená Káča jediným pohybem své rozkošné tlapy přišpendlila k zemi. Terorista jen těžce vydechl. Správný chlap však na bolest nehledí a nekompromisně jde za svým cílem.

Povalující se Kačenka patrně doufala, že by mu malá výchovná lekce mohla stačit a ona by se mohla konečně trochu na sluníčku prospat. Milovník se ovšem nehodlal jen tak lehce vzdát. Bohužel opět zvolil zcela nestandardní postup.

Káča ještě chvilku strpěla Teroristovy marné pokusy znásilnit jí ucho a pak ji celá záležitost přestala definitivně bavit. Zvedla se a jako pravá dáma odkráčela na zahradu, aniž by Teroristovi věnovala jediný pohled. Pejsek chvíli nevěřícně zíral a když mu došlo, že se jeho vyvolená rozhodně nemíní nechat dál obtěžovat, zvolil záložní plán. Došel si pro svého osvědčeného plyšového tučňáka.



Kačenka je vychovaná dáma.



Roztoužený Terorista

29 komentářů:

  1. Tučňák! Vždycky to odnese tučňák. Jako v tom starém známém košilatém vtipu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě že to není naopak a Káča není roztomilá jokšíří dáma a Terorista zdatný vlčák. Pěkný článek, pobavil mě. A souhlasím s tím, že tučňák je chudák.

    OdpovědětVymazat
  3. Super. Příběhy s háráním jsou úsměvně, některé ovšem až po delší době. Já jako majitel psa spíše nadávám na lidi s fenkama, kteří, aby měli klid u "svého" baráku, chodí najednou svoji "princeznu" venčit jinam. Láskou zmagořený jezevčík tak jednou, zřejmě podrážděný tím, že dotyčná háravka již není v dosahu, s bezhlavou odvahou zaútočil na našeho asi 65 kg leonbergera. Ten to řešil stoickým klidem a přimáčknutím zuřivce k vozovce. Vzápětí se přiřítila hysterická paní, která řvala, že ten náš "pitbul" napadl a zabil jejího nevinného miláčka. Ano - můj pes byl na vodítku a měl koš, na rozdíl od toho jejího salámu na nožkách. Dnes se tomu už směju, ale tenkrát jsem málem vyletěl z kůže ...
    Jinak palec nahoru, příběh jako vždy vtipný a skvěle napsaný těším se na další vaše zajímavé příběhy.
    S pozdravem Lišák

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý business plán. Začínám přemýšlet, že bych si otevřel prodejnu plyšových tučňáků. Nebo aspoň půjčovnu .

    OdpovědětVymazat
  5. Ano psům stejně jak roztouženým mužům hrabe. A nic je od jejich názoru a snah neodradí....znám z vlastní zkušenosti od jedné známe kombinaci jorkšír x vlkodavka. Úžasné jak se ten prcek neúnavně škrabal na tu horu která když se zvedla tak na ní zůstal viset. Ale i případ kdy jezevčík vlezl na lavici a z ní pak suveréně ojel ovčandu. A majitelům bylo strašně divné jak je to možné. A ostatně i nakonec i náš Báča. Tady si jeho směskový fotřík užli skrz pletivo, ani nemusel přeskakovat či podhrabávat plot . U nás místo tučňáka Bobešovi sloužej kocouři. Ovšem tučňák tak rychle neutíká a neseká. Je zvláštní že on si žádnou plyšovou náhradu nenašel. Vlastně krom těch kocourů vůbec žádnou!

    OdpovědětVymazat
  6. Všude stejné, láska je láska a velikost, ta se ztratí u nás funguje plyšový sob

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za ten článek, díky za tebe a ty pejsky. Zlepšila se mi hnedle nálada. :)

    OdpovědětVymazat
  8. [5]:Souhlas s VendyW ;) Já bych tu technickou neproveditelnost úplně nepodceňovala :))

    OdpovědětVymazat
  9. Článek mě moc pobavil :) moje kamarádka má fenku - podle původního majitele kříženku malého knírače a barzoje. Jak k tomu došlo, to nechápu...

    OdpovědětVymazat
  10. [1]: Koukám, že mám docela mezery ve vzdělání. Košilatý vtip o tučňákovi neznám.[2]: To by byla určitě dramatičtější situace [3]: Některé hysterické majitelky hysterických jezevčíků dovedou být poměrně obtížné [4]: To chce ekonomickou rozvahu a průzkum trhu [5]: Terorista měl původně plyšového sklípkana, tomu už ovšem užral nožičky. Pak si oblíbil polštářek, což mi šlo krapet na nervy. Tak Cibulce kdysi šlohnul tučňáka a toho miluje dodnes.[6]: Plyšový sob je taky poněkud výstřední partnerka [7]: To je dobře [8]: Samozřejmě, pánové dovedou být velmi vynalézaví [9]: Tak to je taky pěkná směska. Přírodě neporučíš

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: Ad [1]:
    Škuner plavící se okolo pólu; plavčík přijde ke kormidelníkovi jako ke staršímu a zkušenějšímu:
    "Ty, kormidelníku, existuje půl metru vysoká jeptiška?"
    "Ne!"
    "Aj, tak to jsem zase obcoval s tučňákem."

    OdpovědětVymazat
  12. Taky bych to nepodceńovala, ona může přijít doba, kdy Kačenka sama technicky vypomůže, až příroda zavolá...   

    OdpovědětVymazat
  13. Láska (a touha) je mocná čarodějka
    http://www.youtube.com/watch?v=vuohDrDheI0

    OdpovědětVymazat
  14. Až je mi chudáka malýho líto Skvělý článek!

    OdpovědětVymazat
  15. Teroristovi chybí jen praktické zkušenosti s tak "velikou" dámou. Na tvém místě  bych přírodu nepodceňovala, jednou se to povést musí!

    OdpovědětVymazat
  16. Jednou jsem hnala ze zahrady trpaslíka jezevčíka, naše rovněž německá ovčačka měla "své" dny a on se protáhl několikacentimetrovou škvírou pod vraty. Lítal kolem plotu a nemohl najít únikovou trasu, měl štěstí, nakonec unikl koštěti v poslední vteřině. Když mě přešel vztek, tak jsem se tomu smála, vážně nevím, jak by si poradil,ale pro jistotu jsem kotec obehnala pletivem pro králíky.

    OdpovědětVymazat
  17. Je fakt, že ten pes dokáže úplně neuvěřitelné věci, když ucítí hárající fenu. Taky jsme u sousedů načapali křížence pudla, který se dokázal provléknout snad osmicentimetrovou škvírou ve vratech jen aby se k feně dostal. Ten psí mozek musí v ten okamžik kdy tu fenu ucítí prostě dostat tak obrovskou dávku endorfinů, když dokáže kompletně potlačit snad všechny ostatní pudy, že mu vlastně můžeme všichni jen závidět, protože takový stav si nenavodíme snad žádným adrenalinovým zážitkem a prostě ho nezažijeme (s denní dávkou emocí z Ordinace to fakt asi nepůjde srovnat a ani ten postelový život se asi tak vysoko nedostane). Snad jen že bysme si píchli dávku LSD nebo jiné halucinogenní drogy. To je ovšem narozdíl od "přirozených" drog u těch psů dost nebezpečná cesta.

    OdpovědětVymazat
  18. [11]: Díky [12]: Káča je na takový experiment opravdu dost pitomá. Docela by mě zajímal "finální produkt" takové akce [13]: Snaživé prasátko [14]: S tučňákem se pak docela uklidnil. Však on to přežije [15]: Teroristovi chybí celkově praktické zkušenosti. Pokud nepočítám jeho plyšové oběti [16]: Posledních pár dní bylo za zadními vraty docela rušno. Několik místních volně běhajících milovníků se dostavilo a projevovalo dost hlasitý zájem. Nikdy jsme neměli fenku, vždycky jenom psy, tak je pro mě tahle situace dost nová [17]: Nemělo by to být chlapům vlastně líto?

    OdpovědětVymazat
  19. Z Kačenky je krásná slečna, nedivím se, že Terorista podlehl svodům.
    Náš Charlie z plyšáků nejvíc miluje Baghýru, pantera zhruba velkého jako je on sám. Dělá s ním psí kusy.

    OdpovědětVymazat
  20. [19]: On Terorista není zase až tak vybíravý. Jeho tučňák je poměrně ošklivá potvora

    OdpovědětVymazat
  21. Láááska je láááskááá, když pejsi musí s fenkama, a fenky s pejskamááá
    Chudák Terorista, kdyby tušil, jak se mu tady chechtám, ale nic ve zlým, ten popis mě prostě dostal do kolen. Ještěže existují tučňáci, co na tom, že nejsou zrovna ideály krásy, hlavně když poslouží svému účelu     

    OdpovědětVymazat
  22. [18]: No jasně. Nejen chlapům ale zrovna tak ženským. Ty už jsou teprve mimo hru a tak přicházejí ty seriály. Jsme civilizovaní lidé a tím civilizováním a vzdalováním se od  zvířat se postupně upravuje emoční centrum. Takže už nejsme tak výbušní a nebezpeční (ženy zase nejsou až tak zrádné a neustále tahané "hlasem svého srdce" :) svému okolí jako dřív, což je dáno jen menším nárazovým množstvím vnitřních emočních drog, které nám dávkuje emoční centrum v mozku. Místo toho nám díky příjemnému životu v civilizaci dávkuje menší dávky, ale zase častěji. Takže žijeme v bezpečnější a předvídatelnější společnosti. Některá etnika to mají pořád ještě o kousíček blíž tomu přírodnímu, zvířecímu světu. Takže zažívají ty skvělé stavy bez ohledu na své okolí a na to co bude zítra. Jenže to už nám, chladnějším, co vedle nich musíme žít, způsobuje problémy.

    OdpovědětVymazat
  23. Velmi jsi mě svým článkem pobavila.
    Přesně to jsem potřebovala. Díky.
    Jen, aby se nezadařilo. Terorista je evidentně hodně roztoužený. Kačenka je krasavice. Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  24. Taky už mě napadlo, až ty naše mimina dospějí, že nás z toho dvojhlasného toužení klepne.

    OdpovědětVymazat
  25. [21]: Terorista ti to určitě odpustí. On je zvyklý, že si z něj děláme šprťouchlata [22]: Pravda, to opravdu dokáže způsobovat problémy [23]: Rádo se stalo [24]: Určitě si s těmi vašimi klučíky ještě užijete

    OdpovědětVymazat
  26. No to je roztomilý, koukám, že když se pejskům nepodaří uhnat svůj objekt lásky, řeší takřka stejně. Maminka manžela měla kdysi pejska a ten měl, místo tučňáka, "dečku erotičku" .

    OdpovědětVymazat
  27. [26]: Kdysi jsme měli pudlíka a ten měl svůj osobní polštářek. Pobíhal po bytě, polštářek si nosil za růžek a pokaždé byl dost otrávený, když jsem mu nevěstu vyprala.

    OdpovědětVymazat
  28. My jsem to řešili tak, že si naši Gajku v době hárání brala k sobě moje maminka a byl pokoj.

    OdpovědětVymazat
  29. [28]: Pochybuju, že bych našla dobrovolníka, který by se uvolil naši Káču hlídat. A moje máti? Počítám, že by si domů raději nasadila krokodýla

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...