úterý 11. prosince 2012

Zelená slípka

To zas bude taškařice
v čele vojska je slepice


Vlasta zřejmě nestačila
nastupuje čerstvá síla

Karolína cpe se vzhůru
armáda má noční můru

Tahle čilá krasavice
pohnojí vše ještě více

Evropa chce ženy v čele
Kam to spěje? Do ...!

26 komentářů:

  1. To je zaujimava zhoda okolnosti, "timing". Prave dnes mame v novinach portret bojachtivej kapitanky svajciarskej milicnej armady, ktora vehementne bojuje proti vlastnej strane (socialni demokrati, spolu tentokrat so zelenymi!), pozadujucej zrusenie armady. Vo Svjaciarsku priam hriesna predstava, lebo doteraz prakticky najsilnejsia armada v Europe. (Kazdy v pitvore zbran, aspon pusku, ked nie priamo na zahrade kanon!)Pekna blondata dievcina, ale halt bojovnicka...(Prilis velke sance jej stranicky kolegovia aj tak nemaju.)Tak mars, pochodempochod, slepice!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:
    Bude. A dobře jim tak. Nad tímhle rozdělováním korýtek fakt už zůstává rozum stát. Jsou nepoučitelní.[2]:
    U vás blbne alespoň vojanda, u nás bude blbnout madam, která o armádě ví asi tolik, co já. Tedy vůbec NIC

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to nevadí. Ženy nepovažuju předem za slepice. A o naší armádě si nedělám velké iluze. Někdo takový jí v čele docela sluší S odsudkem si počkám, až uvidím konkrétní výsledky.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Jen mimochodem - za takové "korýtko" jako je post ministra obrany pěkně děkuju!!

    OdpovědětVymazat
  5. toto dnes militaristicky blog!Dalsi klinec do rakvy svajciarskej (Aj ceskej? Tusim, ze ano!) armady, tiez prave vcera. Svedska vlada schvalila nakup 66 Gibbonov, ci ako sa tie opice-lietadla volaju. Nebyt toho, neboli by ich vraj v Saabe vyrabali a zostali by pri tych bohovskych autach, cim by Svajciari nedostali tych objednanych 22 kusov (Cena zatial 3.1 miliardy frankov.), ktore tu nikto z odbornikov, letcov z povolania a tym padom aj automaticky vojenskych pilotov nechce! Ale minister obrany, sucasny prave na buduci rok zvoleny svajciarsky prezident, bol ako aktivny vojak u cyklistickej(!) jednotky, takze sa tomu lietaniu (z bicykla na zem a zase spät) vyborne rozumie! Tak hura! Do boja s Gibonmi...pardon, Gribbenmi!

    OdpovědětVymazat
  6. Ono už je to takový náš folklór, ukaž mi někoho, kdo je ve vládě ministrem a je odborníkem, nebo alespoň někdy pracoval v tom oboru jehož je ministrem. Snad krom Kalouska a Hegera nikdo. I když ani to nezaručuje opravdu dobré a rozumné vedení. Takže jestli je v armádě zase ženská tak je to jedno. Naše armáda je už tak na nic tudíž se má vojsko alespoň čím kochat, lepou ministryní. No a my jsme zase v něčem v Evropě dobří, už máme druhou ministryni obrany! Ukaž mi druhý takový stát který je tak progresivní!

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: Mám dojem, že ani Kalousek není odborník ve svém oboru. Není to náhodou bývalý chemik? Možná se pletu, jeho životopis jsem nestudovala, stačí mi to, co dokázal podělat.
    K Peake v armádě - připadá mi to docela legrační, ale myslím, že horší než Parkanová být nemůže. Aspoň doufám, že nebude vyzpěvovat Obamovi, až sem přijede na návštěvu. Bože, to byla tenkrát ostuda. A dnes po tom neštěkne ani pes.
    P.S. a Heger, ten pohřbívá všechno co může. Jsem zvědava, kdy zruší poslední nemocnici v ČR. Zatím likviduje jednu po druhé.

    OdpovědětVymazat
  8. [4]:
    Jsem celkem tolerantní, ale tentokrát mi to vadí. Peak je poměrně zřetelná karieristka a o jejím morálním profilu si moc iluzí nedělám. Jestli jí to sluší nebo nesluší, nebudu hodnotit, protože to neposoudím
    Právě proto, že v naší armádě je mírně řečeno trochu nepořádek, měl by ji řídit někdo, kdo tam nebyl dosazen jenom proto, že se Nečas bojí o hlasy. Tahle poslední vládní škatulata jsou už opravdu směšná. Ženy samozřejmě nejsou a priori slepice Ale ženská, která se cpe na takovouhle funkci podle mne pipina je.
    Čekat na výsledek může přijít draho [6]:
    Pěkné. A to jsem si myslela,jaký tam u vás nemáte pořádek [7]:
    Mně fakt Parkanová stačila. Podívej, jak chudák holka dopadla. Vlčáci ji sežrali.[8]:
    Netrvám na tom, aby ministr určitého resortu byl vždy od fochu. Od toho by měl mít kvalitní tým náměstků a poradců. Jenže i náměstci jsou politicky dosazení, takže i zde mnohdy odbornost silně kulhá.
    U Peak mi vadí, že tak vehementně rve nahoru. To, že si navíc vydupala vznik nového ministra bez portfeje, mě taky dožralo. LIDEM mají pomalu víc ministrů než členů strany.

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: Já bych roli a význam ministrů nepřeceňoval; určitě znáš seriál Jistě, pane ministře . Slušivost paní ministryně v čele armády neposuzuji ve smyslu fyzickém . Mám jen rád mísení protikladů a absurdní situace, což tohle, myslím, je ten případ. Mohu si myslet cokoli, ale jedno paní Peake nemůžu upřít: Jestli je politika bojem o vliv (a to si myslím, že by měla být, a nevidím na tom v principu nic špatného) a uměním možného, tato paní si (byť tak občas činí velmi nesympaticky) vůbec nevede špatně, protože dokáže i s mizernými kartami držet hru, kterou původně výrazně nadějnější hráči už dávno vlastními chybami prohráli. Nezávidím jí, protože ať udělá cokoli, snese se na ni vlna kritiky ze všech stran. Na druhou stranu může jedině příjemně překvapit, takže si počkám... . Nemyslím si, že by mě takové čekání přišlo jako daňového poplatníka dráž, než kdyby stál v čele resortu kdokoli jiný.[8]: Má tady někdo něco proti chemikům?

    OdpovědětVymazat
  10. [10]:
    Seriál znám, škoda, že tvůrci neznali české reálie, mohl být ještě lepší
    Máš pravdu, milovníci absurdního divadla si momentálně užívají.
    Ano, Karolína je hráčka, ale oba víme, proč jí hra zatím vychází. Stačí umět počítat
    Paradoxem dnešní doby je fakt, že obrovský mocenský potenciál drží v ruce pár lidí ze strany, kterou koneckonců nevolili ani voliči VeVerek.

    OdpovědětVymazat
  11. Já myslím, že ta radarová pěnice úplně stačila. Taky tam byla dosazena jako politický "manažer", houby tomu rozuměla a např. pro Grippeny hlasovala proto, že se jí líbily po estetické stránce. Peake je na tom se znalostmi podobně. S těmi mizernými kartami bude hrát ještě rok a půl a před novými volbami tipuji, že někam přeběhne, kde to bude vypadat perspektivně. Už to předvedla 2-krát z ODS do VV, odtud do LIDEM, pak třeba lidovci nebo Top09, Parkanová v politické turistice byla také zběhlá - ODA, KDU-ČSL, Top09. S odsudkem si myslím není vůbec třeba čekat, protože tomu rozumí jako koza petrželi, a to bychom ještě koze křivdili. Je to na úrovni toho, kdyby negramotný politik byl jmenovám nimistrem školství nebo rektorem Karlovy univerzity.

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: No a nebylo to skorem tak s tím ministerstvem školství?

    OdpovědětVymazat
  13. [12]:
    Štve mě obsazování postů tak, aby se vlk nažral a kozy neubylo. Což se děje zcela pravidelně. Viz například ministr Kuba.

    OdpovědětVymazat
  14. Je to holka talentovaná, abych tak řekla, udělala z prdu kuličku...

    OdpovědětVymazat
  15. [13]: Mášě pravdu, Dobeš k tomu neměl daleko.

    OdpovědětVymazat
  16. [15]:
    A teď jí jako hovnivál bude tlačit před sebou

    OdpovědětVymazat
  17. Diskutovat a nadávat nebudu. Ne že bych si nemyslela totéž, ale nemá význam si kazit náladu.
    Ale ty jsi fakt hotový KHB. Má to ty jeho jehly, špíčky...

    OdpovědětVymazat
  18. JEHLY, ŠPIČKY, SOCHORY A KŮLY STESAL, SKOVAL, ZOSTŘIL, SEBRAL KVŮLI VOJNĚ S HLOUPOSTÍ A ZLOBOU MÍSTO ŠAVEL BOROVSKÝ HAVEL.

    OdpovědětVymazat
  19. [18]: Myslela jsem špičky, ne špíííčky

    OdpovědětVymazat
  20. [18]:+[19]:+[20]:
    Špíčků jsem se nejdřív trochu lekla

    OdpovědětVymazat
  21. No, ono to tam spěje už delší dobu, tak uvidíme co z toho vzejde (řekl slepý).

    OdpovědětVymazat
  22. [22]:
    Jsem založením spíš optimista, tak stále doufám

    OdpovědětVymazat
  23. mužstvo, končit, velím vztyk!
    právě přišla vůdce Pík.

    OdpovědětVymazat
  24. Lexapro Pills In Canada No Prescription  <a href=http://orderciali.com>cialis</a> Viagra Genericum Kaufen

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...