středa 27. června 2012

Nesnáším ji

Každý dobrý skutek musí být potrestán....


Jo je to tak. Nebudu už konat dobré skutky. Budu protivná, neochotná a zlá. A nemůže se mi tedy stát, že mi docela milá postarší dáma přinese čokoládu. Velkou, oříškovou. A to jenom proto, že jsem jí vypomohla s takovou úplnou pitomostí jako je okopírování pár dokladů.

Samozřejmě ji nesním, protože mám pevnou vůli a nechci vážit v dohledné době metrák.

Čokoláda se nastěhovala do šuplíku v psacím stole a začala válka. Několik prvních dnů jsem vítězila na všech frontách. Ani jsem se na ni nepodívala. Byla pro mne vzduch. Můžeš se na hlavu postavit, bestie, mě nedostaneš.

Po pár dnech přišla první krize. No nic, jenom se na tebe kouknu. Jsi taková pěkná, barevná, oříšky na obalu jsou fakt k sežrání. Ale vítězím, nepřítel v neporušeném obalu se vrací do zákopu.

Včera odpoledne sedím v kanceláři,ďobu si v klidu do počítače, když zazvoní mobil. Volá mi ta koza ze stavebního úřadu. se kterou se potýkám už skoro měsíc. Během pár minut mě spolehlivě dostane do varu - zase jí chybí nějaké veledůležité lejstro, které jsme prý zcela určitě nedodali, přestože já vím, že jsme ho zcela určitě dodali......z její blbosti a neústupnosti se mi za chvíli dělá rudo před očima. Statečně, ale marně se hádám, až nakonec zabere pohrůžka osobní návštěvou u jejího šéfa. Vypínám telefon s pocitem zaslouženého vítězství.

Vyhrála jsem bitvu, ale na celé čáře jsem projela válku. Ta baba mě rozběsnila tak, že jsem tu oříškovou nádheru během hovoru naprosto bezmyšlenkovitě potupně sežrala..........

Poučení?
Nehádejte se s blbou úřednicí, když máte nepřítele na dohled......na dosah.

5 komentářů:

  1. ahoj nemohla by si sa prosim ťa pozrieť na môj blog a niečo mi okomentovať . Ďakujem. sorry za reklamu :)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné originální,,,já svou chuť ale ovládám

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:
    Já většinou taky, ale to mi nesmí vypadnout mozek z hlavy:))

    OdpovědětVymazat
  4. Súhlasím, je to veľmi originálne

    OdpovědětVymazat
  5. Kdybych si měla vybrat mezi babou úřednicí a čokoládou, tak čokoláda se z nepřítele stává spojencem...
    Asi bylo dobře, žes odolala- čím by ses uklidnila, po takovém boji s byrošimlem?

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...