středa 27. června 2012

Hadi zvedají hlavy

Pan premiér se zbláznil téměř v přímém přenosu......


Ano, pan premiér se zbláznil. Jak jinak si vysvětlit jeho dnešní počin - odvolání nejoblíbenějšího politika už dost neoblíbené ODS z ministerského postu.

Pokud se pan premiér nezbláznil a odvolání ministra si řádně promyslel, tak je to průšvih ještě větší. Svědčilo by to o naprosté absenci smyslu pro realitu. Poslal do kopru ministra, který se chystal dosadit paní Bradáčovou na uvolněný post po vrchním zametači Rampulovi. Ano, přesně tu Bradáčovou, která má na svědomí odeslání doktora Ratha do tepláků, tu Bradáčovou, která se nebála zastat odvolaných státních zástupců v kauze Čunek, tu Bradáčovou, která si nebrala servítky a kritizovala binec na nejvyšších zástupcovských postech.

Panika některých politických špiček (a na ně navázaných kmotrů) musí být obrovská, když dokopali Nečase téměř k politické sebevraždě. Podivuhodná je i rychlost, s níž prezident odvolání ministra přijal. Mám ještě v živé paměti rituální tanečky, které předváděl při odvolání Bárty......Pravděpodobně děs z věcí budoucích zachvátil i Hrad.

Zaříznutí vlastního oblíbeného ministra, který dělal to, co si doba opravdu žádá - tedy velký úklid mezi žalobci, je obrovská chyba, za kterou Nečas zaplatí. Nejen útěkem voličů jinam, ale i tím, že jeho pověst "pana Čistého" mizí do nenávratna.

Tím, že podlehl kmotrovským tlakům, se zařadil vedle Topolánka, Paroubka, Bárty a dalších provařených existencí.
Možná by pro něj bylo fakt lepší, kdyby si lidé mysleli, že se "jen" zbláznil.........

4 komentáře:

  1. všechny vyměnit jinak jedinečná navštěva je 1 IP= jedna návštěva...to je,že když máš 60 lidi jedinečných navštěv tak to bylo 60 ruznych lidi..vsechny navstevy pak uz pocitaj i stim ze tam byl nekdo vickrat

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:
    Díky, hned je to pro mne přehlednější:))
    S výměnou souhlasím, jen nevím, kde nahledat jiné a lepší. Přijde mi, že se to gaunerama jenom hemží.....

    OdpovědětVymazat
  3. Nemůžou si dovolit mít na vrchním zastupitelství někoho jako je paní Bradáčová! To by jim kazilo klidné spaní....I když jí nakonec do funkce potvrdil nový ministr, stejně bude na odstřel jako první, pokud nepůjde těm chovancům blázince ve vládě na ruku, toho se bojím že tak dopadne veškerá její snaha.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]:
    Já doufám, opravdu doufám, že snad by se už konečně mohly ledy trochu pohnout. Ať je Bradáčová jaká chce, ale věřím jí. Pokud se jí budou šmejdi všech barev bát, tak je to jedině dobře.

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...