sobota 14. září 2013

Hlášení místního rozhlasu


Odjezd na letošní dovolenou byl opět ve znamení chaosu. Povedlo se mi zapomenout na veškerá loňská předsevzetí, že si zabalím včas a s náležitou rozvahou. Tentokrát jsem nemohla využít ani neocenitelnou pomoc Medvěda, jelikož si doposud intenzivně líže karpatské rány a obsah mého kufru je mu srdečně ukradený.


Na letišti jsem byla velice mile překvapena, že jsem nezapomněla pas a letenku. Tím ovšem byla milá překvapení na delší dobu zcela vyčerpána. Nevím, proč můj mozek usoudil, že na pláži budu nutně potřebovat teplé ponožky, a jako zcela nadbytečný vyhodnotil spodní díl plavek..

Jezinka naštěstí nezdědila chaotickou povahu své matky a o své troje plavky se (dost neochotně) podělila. Na oplátku mohu nabídnout šampon. Mám dva.

Cibulka se rozhodla, že se z ní stane delfín a tak odmítá vylézt z vody. Po celodenním máčení ve slaném nálevu má varhánky i na uších, ale to jí nebrání v tvrdošíjném odmítání odchodu na večeři.. Teprve když ji Jezinka ujistila, že ji co nevidět zmydlí, mohly jsme opustit pláž a odtáhnout s sebou silně zakaboněné dítě.

Prolenošený den byl naprosto báječný a zcela stylově ho zakončila Cibulka.. V nestřežené chvíli dopila při večeři moje pivo a usnula nad pudinkem.

Máme tu jen trochu potíže s internetem, takže následující dny pravděpodobně strávím bez podrobných zpráv z české politické scény.Ale mám neodbytný pocit, že to mému duševnímu zdraví převelice prospěje.

32 komentářů:

  1. Zítra taky balím, ještě, že plavky nepotřebuju vůbec Přeju pěkný zbytek dovolené s nevšedními zážitky pro blog:))

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se ti omluvit. Jsi schopná psát i bez Medvěda. Téměř.   
    Tak si to tam v té Tramtárii užijte.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať všechno vychází přinejhorším skvěle a vaše výprava je spokojená a úspěšná.

    OdpovědětVymazat
  4. Uzivejte si, holky! At se vsechno vyvede a tentokrat zadne mracky, ano?
    Tesim se na dalsi clanky. =)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásnou dovolenou Mengano a nezapomeň! Naše zdravotní péče patří stále k těm nejlepším! Nech si to na doma

    OdpovědětVymazat
  6. Bezvadnou dovolenou a ať je na co vzpomínat. Výborně napsané. Jsem naladěna po přečtení do růžova. Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. No co, v moři tě alespoň nebudou zábst nohy....anebo můžeš ponožky využít jako ploutve. Počítám že se pěkně po namočení roztáhnou takže pak budou neocenitelným pomocníkem....Cibulka ví co je dobré a čemu dát přednost! Po pudinku se tloustne naopak po pivu dobře rostou nehty a vlasy

    OdpovědětVymazat
  8. Taková holčičí jízda musí být naprosto úžasná, užijte si každičkou vteřinku . Já myslím, že jsi si odjezd načasovala skvěle, možná bych přijela až po volební kampani, i když český volič vydrží naprosto všechno

    OdpovědětVymazat
  9. V porovnání s úspěchem, žes nezapomněla letenku a pas, je chybějící spodní díl plavek zanedbatelná maličkost. Je vidět, že se v nouzi o sebe umíš postarat i bez Medvěda..Tak si to krásně holky užijte...     

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že zapomenutá letenka a pas by byly větší problém. Bez spodního dílu plavek se dá docela dobře přežít (na nudapláži nepotřebuješ ani ten horní ) a krom toho, pokud máš za co, můžeš si nové plavky klidně koupit na místě.  
    Užij si zasloužený odpočinek a neboj, politika se tu obejde i bez tebe.

    OdpovědětVymazat
  11. Upřímně tiše závidím, neb ten, s prominutím, chcavec, který tu už třetí den panuje, není zrovna balzámem na nervy. Teplé ponožky pošly, mně totiž došly .
    Hezky si to, holky, užijte!

    OdpovědětVymazat
  12. Ponožky se hodí.
    V pondělí je mezinárodní den fuseklí.

    OdpovědětVymazat
  13. Dříve se dával poněkud hyperaktivním dětem odvar z makovic, ale pivo je taky dobrý ! Se spodním dílem plavek bych se netrápila, nahoře bez chodí kdekdo, dole bez budeš originální Přeji vysluněnou dovolenou a hodně příhod, které poslouží jako předloha pro tvé veselé články .

    OdpovědětVymazat
  14. Nastesti je spodni dil plavek vec vcelku snadno nahraditelna. Tak preju hezkou dovolenou, pekne si to povalovani na plazi uzij...

    OdpovědětVymazat
  15. Přeju krásnou dovolenou.   

    OdpovědětVymazat
  16. Teplé ponožky jsou základ!!! bez nich ani krok, není nic horšího než zima od nohou... a to i v tropech :)
    krásnou dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  17. Já byla na dovolené v září u moře jen jednou a už bych tam nikdy nejela. Vůbec se mi tam nelíbilo. Většina atrakcí už byla zavřených a hlavně brzy byla tma.  
    Většina lidí si lebedí, ale já už září považuji za téměř předvánoční čas. Žiji totiž tak dva měsíce dopředu. A i ty teplé ponožky jsem tam užila!

    OdpovědětVymazat
  18. [18]: Děkuju [19]: Přesně tak, nohy v teple, to je základ Pak už se dá přežít všechno.[20]: Asi záleží na místě, kam se člověk vypraví. Tady je sezona v plném proudu a na počet atrakcí si nemůžeme stěžovat. Cibule neví, kam dřív [21]: Děkuju

    OdpovědětVymazat
  19. [20]:Jo, jo. Přesně tohle je důvod, proč nejezdím na dovolenou do Karibiku ;)
    Ale vážně. I teď, v půlce září je u nás i v Chorvatsku delší den než v plné sezóně na Havajských ostrovech. Prostě tam mají 12 hodin den a 12 hodin noc a nikdy ani o kousek víc. Mimochodem, jižní cíp Floridy je na tom podobně. Hnus co?

    OdpovědětVymazat
  20. Mengano jsem přesvědčená, že budeš mít tolik super vtipných zážitků nejen s tvým Medvědem, že se těším už předem!   

    OdpovědětVymazat
  21. Užívej, zapisuj zážitky a akumuluj teplo.

    OdpovědětVymazat
  22. [23]: To je vážně hnus a fialovej k tomu Jsem skromná, stačí mi sluníčko bez pocitu, že každou chvíli může začít padat sníh [24]: Uvidíme, jestli se zadaří [25]: Kdybych věděla, jak teplo napytlovat a odvézt si ho domů, tak nedělám nic jiného

    OdpovědětVymazat
  23. Zlati, ve tvém životě je pořád rušno. Ale naštěstí to občas jistí Jezinka! Abyste se nenudili, o povyražení se vám postará Cibulka. Pivo je dobré uspávadlo a vlastně vitamín B.
    Určitě je vám u moře lépe než tady,v té hnusné zimě!
    Tak si užívej volna pěkně v klídku.

    OdpovědětVymazat
  24. Přeji vám holky pohodový pobyt, krásné zážitky a spoustu radosti   
    Užívejte si tepla a sluníčka
    Mějte se prostě fajn   

    OdpovědětVymazat
  25. [26]:Pořád sluníčko? To už by byla nuda a ani bysme si toho slunce pak už pořádně nevážili. Mimochodem ona ta zima je dobrá i v tom, že díky ní to tady nevypadá jak v Indii a lidi se musí trochu otáčet, aby si zajistili teplo.

    OdpovědětVymazat
  26. [27]: Cibulka se překonává Včera byla lehounce na zabití, když asi po stošesté neposlechla a vzala nám ji vlna [28]: Dášenko, děkuju [29]: O zajišťování tepla mi snad ani nemusíš nic vyprávět V zimě bývá mojí důvěrnou kamarádkou kotelna

    OdpovědětVymazat
  27. [13]: Svátek fusaklí vyjeven http://tlustjoch.blog.cz/1309/dd012

    OdpovědětVymazat
  28. Aneb dovovolená, jak má být. :)

    OdpovědětVymazat
  29. [32]: Zatím se daří, jen čas letí jako splašený.

    OdpovědětVymazat

Jak být za blbku

Léto se mi obzvlášť vydařilo. Opět se potvrdila teorie mojí máti, že jsem naprosto nemožná. K tomuto pozoruhodnému závěru došla máti na zákl...